Dezvoltă abilitățile și competențele personale


Adesea suntem în căutarea unor activități de dezvoltare personală sau profesională. Noi îți venim în ajutor. Trainingul este o activitate de instruire și de joc, desfășurată în condiții de simulare a diferitor situații reale sau imaginare, fiind cea mai eficientă formă de instruire social-psihologică, orientată spre dezvoltarea cunoștințelor, priceperilor, deprinderilor și montărilor sociale atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vă propunem activități pentru adulți, adolescenți și copii. Trainingul este orientat spre asistența psihologică a participanților în autoformare atât cu ajutorul psihologului/moderatorului, cât și cu ajutorul colegilor de grup. Un element distinctiv al trainingului este prezența unui climat psihologic de siguranță și confort în cadrul grupului de lucru.

Agenda evenimentelor


Traininguri, ateliere de lucru, cursuri, seminare, conferințe etc.


În curând venim cu noi evenimente special pentru tine.

Charles Richards

“Don’t be fooled by the calendar. There are only as many days in the year as you make use of. One man gets only a week’s value out of a year while another man gets a full year’s value out of a week.”

Portofoliu de evenimente


La moment se formează grupul. Când grupul va fi complet, vei primi un email de înștiințare, în care va fi anunțată data desfășurării cursului.


Card image

Abuzul și neglijarea copilului. Metode de asistență psihopedagogică

Învață tehnici de identificare a cazurilor de abuz și neglijare a copiilor.

Vârstă: de la 19 ani

Auditoriu: psihologi, cadre didactice, studenți la facultatea de psihologie și științe ale educației

Durată: 2ore 30min

 23 locuri disponibile

Află mai mult
Card image

Viața e frumoasă

O tehnică art-terapeutică care poate utilizată în scop de prevenție, diagnostic sau intervenție

Vârstă: de la 20 ani

Auditoriu: psihologi, studenți, pedagogi

Durată: 120 min

 23 locuri disponibile

Află mai mult
Card image

Sunt adolescent și am probleme

Orice adolescent are parte de situații neplăcute, care pot provoca tristețe, ofensă etc. În multe situații există incertitudine. Tehnicile art-terapeutice pot ajuta în soluționarea problemei.

Vârstă: de la 19 ani

Auditoriu: psihologi, cadre didactice, studenți la facultatea de psihologie

Durată: 2ore 30min

 22 locuri disponibile

Află mai mult

Solicită o ofertă personalizată de training


La solicitarea Dvs putem elabora un training sau program de instruire. Pentru a înțelege mai bine nevoile și interesele Dvs și pentru a consturi o ofertă personalizată vă rugăm să completați formularul


12 + 34 =

Serviciile noastre


Scopul nostru este eficientizarea și activității serviciului psihologic


Serviciul psihologic Chișinău

Evenimente, anunțuri, informații utile pentru psihologii școlari, logopezi, cadre didactice, cadre didactice de sprijin, părinți și copii.

Testare psihologică online

Tehnicile propuse oferă în timp record rezultate și procese-verbale cu concluzii statistice pentru testare individuală și de grup.

Biblioteca Psihologului

Volume cu activități pentru orele de profilaxie, programe pentru dezvoltare personală, teste psihologice etc. – utile și pe înțelesul tuturor.